Bodrum’da yaşayan Akrep Nalan lakabıyla tanınan 67 yaşındaki sanatçı Füsun Nalan Açın geçtiğimiz aylarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede tedavi bakılırsan Akrep Nalan’dan acı haber geldi.
Menajer Özgür Aras, toplumsal medya hesabından acı haberi duyurdu.
Aras’ın paylaşımı şöyle;
“Ahhhhh beeee. Akrep Nalan Huzurla uyu!” .
Akrep Nalan daha evvel şunları söylemişti:
“İNSAN BU TÜRLÜ GÜNLERDE NE KADAR SEVİLDİĞİNİ DAHA ÂLÂ ANLIYOR”
“Tabii insanın yaşı biraz ilerleyince birtakım sıhhat problemleri yaşanıyor. Kilolu olmam niçiniyle damar yolunu bulmakta kuvvetlik çektiler, akciğerlerde su vardı onu aldılar. Analizlerim yapıldı, serum verilip ilaç tedavisi uygulanıyor. Artık kendimi daha güzel hissediyorum. Bu ortada rahatsızlandığımı duyan benim ve Alişan’ın telefonlarına ileti yağdırdı. Çok sağ olsunlar insan bu biçimde günlerde ne kadar sevildiğini daha düzgün anlıyor. Beni arayan soran, merak eden herkese fazlaca teşekkür ediyorum.”
Menajer Özgür Aras, toplumsal medya hesabından acı haberi duyurdu.
Aras’ın paylaşımı şöyle;
“Ahhhhh beeee. Akrep Nalan Huzurla uyu!” .
Akrep Nalan daha evvel şunları söylemişti:
“İNSAN BU TÜRLÜ GÜNLERDE NE KADAR SEVİLDİĞİNİ DAHA ÂLÂ ANLIYOR”
“Tabii insanın yaşı biraz ilerleyince birtakım sıhhat problemleri yaşanıyor. Kilolu olmam niçiniyle damar yolunu bulmakta kuvvetlik çektiler, akciğerlerde su vardı onu aldılar. Analizlerim yapıldı, serum verilip ilaç tedavisi uygulanıyor. Artık kendimi daha güzel hissediyorum. Bu ortada rahatsızlandığımı duyan benim ve Alişan’ın telefonlarına ileti yağdırdı. Çok sağ olsunlar insan bu biçimde günlerde ne kadar sevildiğini daha düzgün anlıyor. Beni arayan soran, merak eden herkese fazlaca teşekkür ediyorum.”