Trump'ın yeni Savunma Bakanı'nın annesi oğlunun “kadın istismarcısı” olduğunu söyledi

Sessiz Bekçi

New member
4 Aralık 2024 Çarşamba, 08:15

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

Donald Trump, kirli çamaşırların hızla gün yüzüne çıktığı şaşırtıcı atamalarından biri olan yeni Savunma Bakanı pozisyonu için Fox News sunucusu Pete Hegseth'i seçti. Televizyon kanalındaki birkaç meslektaşı onun sık sık olması gerekenden daha fazla alkol tükettiğini iddia ediyor, ancak en acı suçlama 'The New York Times'a göre kendisinin 'kadın istismarcısı' olduğunu iddia eden kendi annesinden geliyor.

Penelope Hegseth, New York gazetesine verdiği röportajda, 2018 yılında oğluna, yıllardır kadınlara kötü muamele ettiğini belirttiği e-postalar gönderdiğini doğruladı. Hegseth'in annesinin yayınlanan e-postada okunan sözleri şöyleydi: “Bir şekilde kötü davrandığınız tüm kadınlar (ve çok sayıda olduğunu biliyorum) adına size söylüyorum… yardım isteyin ve kendinize dürüstçe bakın.” 'New York Times' tarafından.

Ayrıca şöyle yazdı: “Kötüleyen, yalan söyleyen, aldatan, başkasıyla yatan, kadınları kendi gücü ve egosu için kullanan hiçbir erkeğe saygım yok. Sen o adamsın (ve yıllardır öylesin) ve annen olarak bu beni üzüyor ve bunu söylemekten utanıyorum, ama acı, acı gerçek bu.

Bayan Hegseth, orijinal e-postayı Hegseth için zor bir zamanda “öfkeyle, duyguyla” gönderdiğini itiraf ediyor. Gelecekte Savunma Bakanı olarak atanacağını öğrendikten yalnızca birkaç gün sonra, bir kadına yönelik ilk cinsel saldırı suçlaması 2017'de ortaya çıktı. İddiaya göre kadının telefonunu aldı, bulundukları Kaliforniya otel odasının kapısını bloke etti ve kadının içeri girmesini engelledi. dışarı çıkmak. Şikayette mağdur olduğu iddia edilen kişiyle, onu tedavi eden bir hemşireyle, otelde çalışan bir kişiyle ve başka bir kadınla yapılan görüşmeler yer alıyor.

Associated Press'in haberine göre Cumhuriyetçi yasa koyucularla görüştüğünde basına yaptığı açıklamada, “Konu kapsamlı bir şekilde soruşturuldu ve bana tam bir özgürlük verdiler ve ben de bu konuyu bırakacağım” dedi.

Kendisine yöneltilen doğrudan veya dolaylı suçlamalar, Güney Carolina Senatörü Lindsey Graham gibi yasa koyucuların dikkatini çekmiş olsa da, iddiaların “rahatsız edici” olduğunu basına duyurmuştu.

«Bu makalelerden bazılarını çok rahatsız edici buluyorum. Açıkçası kendinizi savunma fırsatınız var ancak bunlardan bazıları zor olacak…” dedi Senatör Graham.

Alkol kokusu

Öte yandan, Fox News'den Pete Hegseth'in meslektaşları, sunucunun yaydığı alkol kokusuna birçok kez tanık olduklarını iddia etti; NBC News, on çalışanla görüşerek içki zevkine ilişkin suçlamayı doğruladı.

NBC News'in haberine göre, Hegseth, 2017'de başlayan Fox & Friends Hafta Sonu programına ev sahipliği yaptığında “bir düzineden fazla kez” yayına çıkmadan önce alkol kokusunun duyulabildiğini bildirdiler.

Ayrıca Hegseth'in sürekli olarak “akşamdan kalma olduğunu” söylediğini duyan iş arkadaşlarından bazılarını da eklediler.

Yorum

Hata bildir